Bomen vellen

Het vellen van bomen is specialistenwerk

Een boom vellen laat u best over aan iemand met kennis van zaken en de nodige ervaring. Het is immers een gevaarlijke klus waarbij veel kan mislopen, met vaak schade aan omliggende constructies of zelf ernstige lichamelijke schade tot gevolg. 

Geen twee bomen zijn hetzelfde en ook de omgeving rond de boom speelt een belangrijke rol. Het is vaak onvoorspelbaar hoe een boom zal vallen of zich zal gedragen tijdens het neerkomen. Tenminste, als u geen of onvoldoende kennis en ervaring heeft.

Daniël Muyldermans is een specialist in het vellen van bomen. Naast een professionele opleiding bij Inverde heeft Daniël Muyldermans reeds meer dan 20 jaar ervaring. Zo bent u er zeker van dat uw boom of bomen op een correcte en veilige manier worden geveld. 

Contacteer ons voor een offerte voor het vellen van uw bomen!

Bomen vellen om bouwterrein klaar te maken

Heeft u een bouwgrond gekocht in de ruime omgeving rond Sint-Katelijne-Waver? Mooie vooruitzichten! U kijkt wellicht vol verwachting uit naar uw nieuwbouwwoning. Maar wat als de perceel nog vol bomen staat? Wij vellen de bomen van uw toekomstige thuis. Kiest u ervoor om alle bomen op het perceel te vellen? Of laat u er liever nog enkele staan, zodat u geniet van de schaduw in uw tuin?

Danieël Muyldermans is uw partner voor het vellen van bomen om uw bouwterrein klaar te maken voor de aanvang van de bouwwerken.

  Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor het klaarmaken van uw bouwterrein.